Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009

Τo blog μας βραβευτηκε!


A GOLD BLOG AWARD

Μόλις έλαβα αυτό το βραβείο του Χρυσού Μπλογκ από την Χρυσα για το blog μας. Χρυσα σ'ευχαρηστω εκ μερους ολων!Τώρα κι εγώ με τη σειρά μου -και σύμφωνα με τους κανόνες- Πρεπει να το δωσω σε αλλα 5 blog. Αλλα δεν ειμαι μονος μου σε αυτο το blog και θα ηθελα να αποφασισουμε ολοι μαζι ποια θα ειναι τα 5 αυτα blog που θα δωσουμε το βραβειο!Αλλα θα προτεινω να κανουμε κατι διαφορετικο εμεις.Μιας και θα υπαρξει διαφωνια...Ας δωσουμε το βραβειο σε ενα μονο blog...!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ!

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2009

Μήπως ψάχνεις τον έρωτα σε λάθος μέρος;


Ας υποθέσουμε ότι είσαι μόνος και δεν είσαι καθόλου χαρούμενος γι' αυτό. Βαρέθηκες να βλέπεις γύρω σου συνεχώς ερωτευμένα ζευγαράκια και θέλεις και το δικό σου μερίδιο.

Λοιπόν, είσαι εκεί έξω, ψάχνοντας για αγάπη. Δεν είναι εύκολο . Πόσο σίγουρος είσαι ότι ψάχνεις στο σωστό σημείο; Ίσως όταν εσύ προσπαθείς να ανακαλύψεις τον έρωτα της ζωής σου σε ένα club της Μυκόνου, που επισκέφτηκες για ένα διήμερο, ο έρωτας να σε περιμένει στο χώρο εργασίας σου και να αναστενάζει στην απουσία σου. Σκέψου το απλά . Ο έρωτας μπορεί να έρθει από παντού. Μπορεί να βρίσκεσαι στη στάση του λεωφορείου και να σου χαμογελάει, στο πανεπιστήμιο και να κάθεται πίσω από εσένα, στο χώρο εργασίας σου σε διπλανό γραφείο. Το να τον ανακαλύψεις είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που μπορείς να παίξεις. Και συνήθως εμφανίζεται από εκεί που δεν τον περιμένεις.

Φυσικά δεν πρόκειται για θέμα τύχης ή μοίρας, αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι δεν έχει γνωρίσει μεγάλους έρωτες που προέκυψαν έτσι ξαφνικά, από εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Κάποιοι έχουν ακούσει για μία ιστορία δύο ατόμων που γνωρίστηκαν επειδή ένα sms πήγε σε λάθος αποδέκτη, άλλοι μπορεί να έχουν ακούσει για δύο άτομα που γνωρίστηκαν μέσα στο αεροπλάνο καθώς ταξίδευαν σε διπλανές θέσεις, όλοι όμως έχουν ακούσει κάποια παρόμοια ιστορία.

Αυτό σημαίνει ότι για να βρεις τον αληθινό έρωτα πρέπει να είσαι τυχερός; Όχι βέβαια . Μπορεί να είναι θέμα τύχης να σου χαμογελάσει μία πανέμορφη κοπέλα στη στάση του λεωφορείου αλλά δεν είναι θέμα τύχης το ότι άρπαξες την ευκαιρία και πήγες να της μιλήσεις. Ή μπορεί να είναι θέμα τύχης να καθίσει δίπλα σου, ο άντρας που πάντα ονειρευόσουν αλλά είναι επιλογή σου το αν θα του πιάσεις συζήτηση που ίσως καταλήξει και σε κάτι περισσότερο. Πολύ απλά , δεν είναι όλα θέμα τύχης . Είναι και θέμα επιλογών αλλά και ικανοτήτων .

Το ερώτημα παραμένει:
Που και πότε θα βρεις τον έρωτα που γυρεύεις;

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2009

Ένα

Ξημερώνει..σε λίγο θα αρχίσει να φαίνεται ο γαλάζιος ουρανός.Κάποτε μου άρεσαν τόσο οι νύχτες που με έβρισκαν μόνη μου,τώρα τις απεχθάνομαι,μετράω τις ώρες μέχρι να φανεί η καινούργια μέρα.Βλέπω ένα ημερολόγιο και περπατάω μηχανικά πάνω στους αριθμούς,θέλω να έρθω κοντά σου,δίπλα σου,να ακούω την ανάσα σου κάθε βράδυ,να νιώθω τα χέρια σου στο γυμνό μου κορμί τις νύχτες,να μ΄αγκαλιάζεις και να με φιλάς μες τον ύπνο μας.Να νιώθω την ύπαρξη σου στο ίδιο σπίτι,να έχω την μυρωδιά σου στο ίδιο δωμάτιο.Γιατί πως μπορείς να κοιμηθείς όταν η σκέψη σου δεν είναι στο δικό σου χώρο,η ψυχή σου δεν αντέχει να κοιμάται μόνη,τα χέρια σου θέλουν άλλα χέρια,τα μάτια σου να βλέπουν άλλα ματάκια.Θα΄μαι δυνατή ότι κι αν σημαίνει αυτό και θα τα καταφέρουμε.Σ΄αγαπώ.