Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Ποιός ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής σου ;

Πως γνωριστήκατε , πως βρεθήκατε πώς κατέληξε ;

Τυχερός στη ζωή είναι αυτός που ζει τον μεγάλο έρωτα κάθε στιγμή...

Εσύ έχεις ζήσει τον απόλυτο έρωτα, εκείνον που σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι στα σύννεφα και τίποτα μα τίποτα στον κόσμο δεν υπάρχει πάνω από την αγάπη σας;.

Πως γνωριστήκατε , πως ξεκίνησε , πόσο κράτησε , και πως κατέληξε;.

Στη στήλη αυτή μοιραζόμαστε τη μεγαλύτερη ερωτική μας εμπειρία και ανταλλάσσουμε απόψεις.

Μοιράσου το μεγαλύτερο σου έρωτα με μια μεγάλη διαδικτυακή αγάπη

Σκέψου - ζήσε ερωτικά ....


ας ξαναδωσουμε ζωη στο blog..!!!

*το πρωτο μου post..!

10 σχόλια ερωτευμένων/αγαπημένων:

efhbos είπε...

λοιπον..θα ξεκινησω εγω..αυτη τη στιγμη ζω εναν μεγαλο ερωτα..θα δειξει αν ειναι ο μεγαλυτερος..ειμαι ακομα 16..πιστευω θα υπαρξουν και αλλοι..γνωριστηκαμε σε ενα bar-club..κοινη παρεα..μπηκε στο μαγαζι..εριξα μια ματια..και μετα ξανακοιταξα..πιστευω να καταλαβατε τι θελω να πω..κοινη παρεα λοιπον..αλλα της μιλησα για πρωτη φορα για εναν φιλο μου..ποσο δυσκολο ηταν..αλλα οι φιλοι πανω απο τα περισσοτερα πραγματα..ετσι γνωριστηκαμε..της ειπα αργοτερα οτι μου αρεσει..αλλα δεν εδειξε ενδιαφερον στην αρχη..αλλα τωρα ειμαστε μαζι..ειμαι ο πρωτος της "ερωτας" και θελω να πιστευω ενας απο τους καλυτερους..!ειμαστε μαζι 8 μερες..πολυ λιγο..αλλα ειναι κατι πολυ δυνατο..το πιστευουμε ακραδαντα αυτο και οι 2!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

THANASIS MAKEDONAS είπε...

αν γραψω ολη την ιστορια θα γραφω 2 μερες.εν ολιγεις ομως΄γνωριμια 2 χρονων δουλευαμε μαζι σε ενα εργοστασιο.δεσμο 15 ημερων .αραβωνα 7 μηνων και μετα γαμος.ξεραμε και οι δυο τι θελουμε.τωρα εμαστε μαζι 29 χρονια και ναι? ειμαι ερωτευμενος και θα ειμαι. ειναι ο ερωτας της ζωης μου.σου ευχομαι να τον βρεις και εσυ.

efhbos είπε...

επιτρεψτε μου να μιλησω στον ενικο..

SΚΡΟΥΤΖΑΚΟ
χρονια πολλα και αληθως ανεστη!ευχαριστω πολυ για την ευχη σου..πραγματικα με συγκινησε..!αν και..το θεμα προχωραει πολυ γρηγορα..δηλαδη..η κοινωνια μας εχει επιβαλλει αλλα πραγματα.. π.χ στο θεμα του σεξ..οσο ειμαι 16 θελω να ζω και να σκεφτομαι ως 16χρονος..αλλα δεν γινετε..

θαναση

χρονια πολλα και αληθως ανεστη!

χαιρομαι να γνωριζω ανθρωπους που να λενε οτι ζουν εναν μεγαλο ερωτα!ευχομαι να κρατησει για οσο εσεις επιθυμειτε!να σου ζησουν και τα εγγονακια..!ολοι ευχομαστε να βρουμε εναν μεγαλο ερωτα..που θα μας κανει να θελουμε να τρυπησουμε τον ουρανο για να βρεθουμε αναμεσα στα αστερια..να ονειροπολησουμε για 20 λεπτα στο φεγγαρι και υστερα να γυρισουμε!

Εφη είπε...

γνωριμιες και παθη, θα εχεις πολλες στην ζωη σου. τον απολυτο ερωτα ομως θα τον ζησεις μια φορα και θα σου σημαδεψει την ζωη, ελπιζω ευχαριστα.οσο για μενα; τον ζω με τον θαναση μου εδω και 29 χρονια. δεν εχει καμια σημασια που μεγαλωσαμε αρκετα. ο ερωτας χρονια δεν κοιτα.
καλησου μερα. ευχομαι ολα να πανε καλα στην ζωη σου.

SummerDream είπε...

Ένα ολόκληρο Blog έχω αφιερώσει στον έρωτα της ζωής μου. Δεν είμαστε μαζί όπως πάντα ήθελα, όμως παραμένουμε δύο πολύ καλοί φίλοι. Τον αγάπησα με όλη την δύναμη που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος και δεν του ζήτησα τίποτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι έμεινα "κολλημένη" σε αυτόν. Η ζωή προχωρά και μαζί της κι εμείς!

Χριστός Ανέστη!

efhbos είπε...

εγω παντος..πανω στην πορτα της καρδιας μου εγραψα..απαγορευετε η εισοδος, μετα απο ενα συμβαν που με σκοτωσε εσωτερικα και ψυχικα και που ακομα προσπαθω να συνελθω..αλλα ο ερωτας ηρθε γελοντας και φωναξε "εγω μπαινω παντου"!

εφη και θαναση..ειναι πολυ ωραιο αυτο που ζειτε..!ευχομαι να κρατησει για παντα..!

http://efhbos.blogspot.com/2009/04/blog-post_7751.html κατι σχετικο με την λεξη "παντα"..ειναι απο το προσωπικο blog μου..

efhbos είπε...

ΜΜΜ..δεν βλεπω να γινονται αλλα σχολια..ουτε αλλες αναρτησεις απο αλλα μελη..οποτε..προχωραω στην επομενη αναρτηση..!

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ήρθες Έφηβε και καλώς σε βρήκα. Η αλήθεια είναι ότι το έχουμε αμελήσει αρκετά το Blog, ενώ θα μπορούσε να ξεχυλίζει από αγάπη και έρωτα, για αρκετό καιρό ξεχύλιζε από κενό. Οι αναρτήσεις σου μου αρέσουν. Θα σε επισκευτώ και στο blog σου σύντομα.
Όσο για τον έρωτα, μια φορά και καλή μου ήρθε, σαν σφαλιάρα στα μούτρα, γιατί δεν είχε ανταπόκριση. Επί τρια χρόνια ήμουν από πίσω της με τα ποιηματάκια της, να της κάνω τις χάρες της, και ότι άλλο ήθελε. Χαθήκαμε για πολύ καιρό. Μετά από 2 (και κάτι) ολόκληρα χρόνια, με έψαξε, βρήκε το τηλέφωνό μου και συναντηθήκαμε. Δεν άλλαξε καθόλου. Η Μαρία που συνάντησα ήταν η Μαρία που γνώρισα τότε, στην πρώτη λυκείου. Η Μαρία που ήμουν από πίσω της μέχρι την Τρίτη λυκείου. Η Μαρία που μια φορά πέρασε από δίπλα μου, μου είπε Γεια σου Νίκο, και της είπα ένα ξερό γεια.
Και, μιας και το "έφερε" η κουβέντα, ας της κάνω ένα τηλεφώνημα να της πω ένα Γεια..

efhbos είπε...

φιλε Νικο..τι μοου θυμησες τωρα..αυτο το ονομα..μια κοπελα με αυτο το ονομα..με κατεστρεψε..προσφατα..!