Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Λαθος Ανθρωπος

Οτι και αν πω οτι και αν κανω ειναι ελαχιστο μπροστα σε αυτα που νιωθω! Για λαθος ανθρωπο ομως...!

5 σχόλια ερωτευμένων/αγαπημένων:

SummerDream είπε...

Μα καλέ μου τα δυνατότερα συναισθήματα γεννιούνται για ανθρώπους που... δεν πρέπει ή περιμένουμε! Γιατί αυτοί δίνουν απλώχερα κι εν αγνοία τους όλα όσα δεν δίνουν αυτοί που εμείς νομίζουμε ότι θέλουμε!

Σου μιλάω εκ πείρας!

Χριστίνα Γεωργαλλή είπε...

Α μην ανησυχείς... Αν σε παρηγορεί σου λέω ότι δεν είσαι ο μόνος!! Το κάνω Π-Α-Ν-Τ-Α!! SummerDream δεν είχα σκεφτεί αυτό που λες και ομολογώ ότι με ξάφνιασε..! Τι σου είναι η σκέψη στον άνθρωπο...

!sweety! είπε...

Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον/την SummerDream!Πράγματι τα δυνατότερα και πιο παθιασμένα συναισθήματα(που στην πορεία γίνονται αισθήματα και αποκτούν σταθερότητα)γεννιούνται για ανθρώπους που...lets be honest,δεν τους αξίζει!Ή τουλάχιστον με τη στάση που τα άτομα αυτά κρατούν δείχνουν πως δεν τους αξίζει...However,δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα αυτά...Το μόνο που μπορείς να προσπαθήσεις να κάνεις είναι να μην τα δίνεις πια απλώχερα,αν βέβαια έχεις μάθει από τα πάθημά σου!Μιλάω εκ πείρας...Όταν δίνεις σε κάποιο άτομα τα πάντα χωρίς να ζητάς απολύτως τίποτα,το άτομο αυτό το εκμεταλλεύεται στο έπακρο!!!!!Και δεν αισθάνεται καθόλου ενοχές...
Καλό μεσημεράκι!!!!!!

efhbos είπε...

αυτο πιστευω οτι εγινε στην προκειμενη περιπτωση !sweety!, που με ωθησε στον να κατσω να σκεφτω πιο σοβαρα καποια πραγματα. Το εκμεταλευτηκε...στο επακρο...τωρα πλεον εχω μαθει..δεν προκειτε να αφησω την καρδια μου ξανα εκτεθιμενη...!

Ανώνυμος είπε...

Και για τον σωστό άνθρωπο να γεννιούνται, καμμιά φορά φταίει και το πως τα "εκμεταλλευόμαστε" ή πως τα "θέλουμε" να τα νοιώσουμε.

Γιατί κάνουμε και εμείς οι ίδιοι λάθη, ενώ αξίζουν κάτι παραπάνω.