Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Ήταν ένα καλοκαιρινό δειλινό


Ήταν ένα καλοκαιρινό δειλινό, ήταν ένα ηλιοβασίλεμα, ήταν δύο αγκαλιασμένες υπάρξεις, ήταν ο έρωτας, ήταν τα όνειρα και οι υποσχέσεις. Ήτανε η αγάπη. Μα Ήρθαν τα σύννεφα, ήρθαν οι βροχές που σκέπασαν τον καθαρό ουρανό και το ηλιοβασίλεμα. Ήρθανε τρίτοι στις δυο υπάρξεις. Ήρθε η διχόνοια. Ήρθε το μίσος. Και τώρα απέμεινε ένα βουβό δειλινό, απέμεινε ένα βουλιαγμένο καράβι, απέμεινε ένα όνειρο, απέμεινε μια υπόσχεση. απέμεινε ένα μοναχικό αγόρι, απέμεινε ένα πληγωμένο κορίτσι. Απέμειναν οι ραγισμένες καρδιές.

8 σχόλια ερωτευμένων/αγαπημένων:

panos είπε...

Νομίζω ότι με το πέρασμα του χρόνου θα μείνουν μόνο τα..καλά///

Mr Insane είπε...

εφόσον έχει μείνει ένα μοναχικό αγόρι, και ένα πληγωμένο κορίτσι, γιατί κανείς δεν παίρνει την πρωτοβουλία να κάνει μια κίνηση για να ξανάρθει εκείνο το καλοκαιρινό δειλινό?

efhbos είπε...

μμμ...ωραιο σχολιο Domenico...!Δεν ξερω...τωρα ειναι καπως...αργα...!

Mr Insane είπε...

Ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη... ίσως το μετανιώσεις αν δεν το κάνεις, και μήπως ήδη το έχεις καθυστερήσει? αν πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο, ακόμα και αν κατά την γνώμη σου είναι αργά κάνε την κίνηση... Αν πάλι πιστεύεις πως όχι, απλά κάνε μια νέα αρχή! Αλλά για να κάνεις και καταχωρήσεις σε ιστιολόγιο κάτι μου λέει ότι η προσπάθεια αξίζει τον κόπο... Παρόλα αυτά η απόφαση είναι δική σου...

SummerDream είπε...

Ξέρεις κάτι μικρέ μου φίλε, καμιά φορά αυτό που νομίζουμε εμείς ότι είναι αγάπη τελικά δεν είναι. Αφού τελείωσε όπως τελείωσε αυτό που εσύ αποκαλείς "αγάπη" τότε σίγουρα κάτι άλλο σε περιμένει κάπου δίπλα. Ίσως να μην το βλέπεις ακόμη, ίσως να μην έχει φτάσει ακόμη. Έχεις όλη την ζωή και τα χρόνια μπροστά σου για να νιώσεις την αγάπη και τον έρωτα στο απόλυτο μεγαλείο τους. Αυτό που έζησες μόλις τώρα ήταν απλά ένα δείγμα και μια δοκιμασία εμπειρίας!

Κράτα τις καλές αναμνήσεις και προχώρα!

efhbos είπε...

Εχεις δικιο SummerDream..Εχω αρκετα χρονια μπροστα μου για να νιωσω αγαπη..αλλα ειναι τετοια η ηλικια που θες να τα ζησεις ολα σε υπερβολικο βαθμο!Πολυ φοβαμε οτι τελειωσε οριστικα..αλλα..τιποτα δεν ειναι σιγουρο σε αυτη τη ζωη!

Truthseeker.Vasiliki είπε...

Η ζωή συνεχίζεται και κρύβει εκπλήξεις!
Ποτέ δεν ξέρεις τί υπάρχει στο ...μετά!
Αισιοδοξία και καλή διάθεση χρειάζεται.
Η αληθινή αγάπη ποτέ δεν τελειώνει.
Να περάσεις ένα όμορφο Σ/Κ.

IwN είπε...

αυτο που εγραψες περιγραφει ακριβως την κατασταση μου τωρα εχει περασει καιροσ απο τοτε που το εγραψες αλλα εμενα με εκφραζει απολυτα αυτην την στιγμη