Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Μήπως ψάχνεις τον έρωτα σε λάθος μέρος;


Ας υποθέσουμε ότι είσαι μόνος και δεν είσαι καθόλου χαρούμενος γι' αυτό. Βαρέθηκες να βλέπεις γύρω σου συνεχώς ερωτευμένα ζευγαράκια και θέλεις και το δικό σου μερίδιο.

Λοιπόν, είσαι εκεί έξω, ψάχνοντας για αγάπη. Δεν είναι εύκολο . Πόσο σίγουρος είσαι ότι ψάχνεις στο σωστό σημείο; Ίσως όταν εσύ προσπαθείς να ανακαλύψεις τον έρωτα της ζωής σου σε ένα club της Μυκόνου, που επισκέφτηκες για ένα διήμερο, ο έρωτας να σε περιμένει στο χώρο εργασίας σου και να αναστενάζει στην απουσία σου. Σκέψου το απλά . Ο έρωτας μπορεί να έρθει από παντού. Μπορεί να βρίσκεσαι στη στάση του λεωφορείου και να σου χαμογελάει, στο πανεπιστήμιο και να κάθεται πίσω από εσένα, στο χώρο εργασίας σου σε διπλανό γραφείο. Το να τον ανακαλύψεις είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που μπορείς να παίξεις. Και συνήθως εμφανίζεται από εκεί που δεν τον περιμένεις.

Φυσικά δεν πρόκειται για θέμα τύχης ή μοίρας, αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι δεν έχει γνωρίσει μεγάλους έρωτες που προέκυψαν έτσι ξαφνικά, από εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Κάποιοι έχουν ακούσει για μία ιστορία δύο ατόμων που γνωρίστηκαν επειδή ένα sms πήγε σε λάθος αποδέκτη, άλλοι μπορεί να έχουν ακούσει για δύο άτομα που γνωρίστηκαν μέσα στο αεροπλάνο καθώς ταξίδευαν σε διπλανές θέσεις, όλοι όμως έχουν ακούσει κάποια παρόμοια ιστορία.

Αυτό σημαίνει ότι για να βρεις τον αληθινό έρωτα πρέπει να είσαι τυχερός; Όχι βέβαια . Μπορεί να είναι θέμα τύχης να σου χαμογελάσει μία πανέμορφη κοπέλα στη στάση του λεωφορείου αλλά δεν είναι θέμα τύχης το ότι άρπαξες την ευκαιρία και πήγες να της μιλήσεις. Ή μπορεί να είναι θέμα τύχης να καθίσει δίπλα σου, ο άντρας που πάντα ονειρευόσουν αλλά είναι επιλογή σου το αν θα του πιάσεις συζήτηση που ίσως καταλήξει και σε κάτι περισσότερο. Πολύ απλά , δεν είναι όλα θέμα τύχης . Είναι και θέμα επιλογών αλλά και ικανοτήτων .

Το ερώτημα παραμένει:
Που και πότε θα βρεις τον έρωτα που γυρεύεις;

9 σχόλια ερωτευμένων/αγαπημένων:

AlexMil είπε...

γεια σου,
σίγουρα η αγάπη είναι θέμα, τύχης, μοίρας, προσπάθειας, και κάθε άνθρωπος δικαιούται τη μεγάλη αγαπη, τις μεγάλες αγάπες!!!
Τώρα, που θα τις βρει, εξαρτάται από την ομορφιά του/της , το στυλ, την ηλικία, το χρήμα, τη μόρφωση.
Εφόσον διαθέτει ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω "προσόντα" ΄τοσο πιο εύκολο να βρει την αγάπη.
Βέβαια εδώ μπαινει το ερώτημα, αγάπη; πως την εννοεί το καθένας;

τα ξαναλέμε

efhbos είπε...

Αλεξη λατρευω τα σχολια σου...και γενικοτερα τον τροπο που παρουσιαζεις τα πιστευω σου!

Τελικα η αγαπη ειναι εξαγορασημη...?Γιατι με αυτα που λες...καποιος που πιθανοτατα δεν θα διαθετει κατι απο αυτα που ανεφερες, δεν θα γνωρισει την αγαπη?

Πιστευω οτι οταν ολοι μας λεμε την λεξη αγαπη...εννοουμε το συναισθηματικο δεσιμο με καποιον...και οχι τον ερωτα τον σωματικο!

Ανώνυμος είπε...

Oreo post!!!

efhbos είπε...

να σε καλα deathalicious αλλα δεν μας ειπες την γνωμη σου!

Scrap-crafts είπε...

Έχω ένα δωράκι για σένα!!! Πέρνα να το παραλάβεις από το blog μου! Ακριβώς βρίσκεται στο σημείο http://scrap-crafts-tutorials.blogspot.com/
Φιλιά!

Mr Insane είπε...

όντως ο έρωτας μπορεί να έρθει από παντού. Και όντως μπορεί καθένας από εμάς να αρπάξει την ευκαιρία και να τον κυνηγήσει. Το θέμα είναι ότι από καθαρή βλακεία κυνηγάμε αυτό που κυνηγάει κάτι άλλο, και αυτό που κυνηγάει εμάς, μας βλέπει να κυνηγάμε το άλλο. Και μέσα από τέτοια κυνηγητά ο έρωτας γίνεται λαβύρινθος και ενώ έρχεται από παντού ποτέ δεν μας φτάνει, γιατί δεν του δώσαμε εμείς την ευκαιρία. Γιατί κυνηγώντας το μπροστά δεν κοιτάξαμε και λίγο πίσω. Γιατί κάποιος χαμογελούσε αλλά του είχαμε γυρισμένη την πλάτη. Και μπορεί πίσω μας να μην χαμογελάει κανένας, αλλά πόσοι από εμάς ρίξαμε μια ματιά? προφανώς κανένας. Για αυτό λοιπόν ας απολαύσουμε την μοναξιά μας, όπως μας αξίζει... :Ρ

efhbos είπε...

Ο ερωτας, ειναι σαν ενας κινουμενος στοχος.Συνεχεια προσπαθεις να τον πετυχεις και τις περισσοτερες φορες συμβαινει κατι, αλλα υπαρχουν και φορες που τον πετυχαινεις...!

Mr Insane είπε...

και όταν λοιπόν τον πετυχαίνεις πρέπει να αφεθείς και να τον ζήσεις... σου ευχομαι να έχεις μια καλή βολή! και μην πηγαίνεις πάντα για το κέντρο του στόχου. Και στην άκρη να τον πετύχεις πρέπει να του δώσεις μια ευκαιρία... Μπορεί το κέντρο να μην έρθει ποτέ, ή να μην έχει και τόσο μεγάλη αξία τελικά!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ψάχνεις τον έρωτα σε λάθος μέρος;

τελικά εσύ ψάχνεις τον έρωτα ή αυτός σε ψάχνει, και όταν σε βρει δεν σε αφήνει σε ησυχία;

τα πράγματα ή είναι τόσο απλά και τα κάνουμε εμείς περίπλοκα ή είναι από μόνα τους περίπλοκα και τα κάνουμε πιο περίπλοκα...

πολλοί λένε θα έρθει από κει που δεν το περιμένεις, τι γίνεται όμως αν δεν έρθει ποτέ.

τελικά εσύ θα ψάξεις για τον έρωτα εκέι που νομιίζεις ή ακόμη εκεί που ποτέ δεν νόμιζες ή θα τον περιμενεις εσυ;